Home » Sanne van Niel

Sanne van Niel

E-mailadres: info@filosofiris.nl
Telefoonnummer: 0612832214

Level: Level 2

Expertise: Filosofie op school, Filosofisch gespreksbegeleider, Workshops

Onderwijs: Basisonderwijs, Speciaal onderwijs, Voortgezet onderwijs

Hallo, mijn naam is Sanne van Niel. Ik kom graag bij jullie filosoferen met kinderen en jongeren of natuurlijk een filosofische wandeling maken. Eerst maar even kennismaken.

Vanaf 2010 ben ik praktijkdocent op het VMBO binnen het Groene profiel. Verder heb ik ervaring opgedaan als onderwijsontwikkelaar en coach binnen het onderwijs .
Door vernieuwing binnen het onderwijs ben ik in contact gekomen met filosoferen met kinderen en jongeren. Dit heeft mij niet meer losgelaten en zodoende heb ik deelgenomen aan verschillende trainingen en opleidingen voor het zijn van een gespreksleider van een filosofisch gesprek met kinderen en jongeren.
En wat is het een mooi vak! Werken met kinderen en jongeren vanuit nieuwsgierigheid en verwondering. Prachtige diepgaande gesprekken voeren en dan samen helemaal de weg kwijt raken. Veel plezier maken. Top!
Ik denk dat filosofie prachtig de verbinding kan leggen tussen verschillende vaardigheden, kennis en kunde die kinderen en jongeren op school, thuis maar ook daarbuiten bezitten en opdoen. Het maakt je een verrijkt mens.

Services

Gespreksseries met kinderen en jongeren. (Thema en duur in overleg)
Filosofische wandelingen ( Thema en duur in overleg)

Beenekussteeg 2, 7263 SB Marienvelde, Nederland

Share This