Netwerkbijeenkomst met Mirjam Poolster | Hoe houd je een gesprek filosofisch?

Hoe zorg je ervoor dat je filosofische doelen stelt tijdens een gesprek zonder op je “juffenpaard” te blijven zitten?

Op zaterdag 5 november organiseert CKN een netwerkbijeenkomst met Mirjam Poolster waarin zij haar ervaring deelt met het voeren van filosofische gesprekken met kinderen en/of jongeren.


Zaterdag 5 november
Netwerkbijeenkomst met Mirjam Poolster
en oefenen met filosofische gespreksbegeleiding
Tijd | 09:30 uur – 17:00 uur
Locatie | Internationale School voor Wijsbegeerte, Leusden
Prijs | €35

Koop je kaarten hier


Hoe zorg je ervoor dat je filosofische doelen stelt tijdens een gesprek zonder op je “juffenpaard” te blijven zitten? Schuif aan bij de Netwerkbijeenkomst met Mirjam Poolster en onderzoek hoe dit mogelijk is en hoe jij het kunt toepassen tijdens de filosofische gesprekken die je voert met kinderen en/of jongeren. Mirjam Poolster deelt haar ervaring hierin en geeft ons tijdens een praktische ochtend tips en trucks om hiermee aan de slag te gaan binnen je eigen praktijksituatie. In de middag kun je hier tijdens de netwerkbijeenkomst mee oefenen.

Na de lunch organiseert CKN een netwerkbijeenkomst voor iedereen die filosofische gesprekken met kinderen en jongeren voert. We gaan oefenen met het begeleiden van een filosofisch gesprek: er zijn twee gespreksrondes van een uur. Deelnemers kunnen een gedeelte van het begeleiden van het gesprek op zich nemen, of met de andere deelnemers het gesprek voeren. Naderhand is er ruimte om elkaar beter te leren kennen tijdens de borrel.

Voor deze Netwerkbijeenkomst zijn een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang met je aanmelding. Koop je kaarten hier.