Rond de Tafel 23 januari: Levensbeschouwing met Tamar Kopmels

Zaterdag 23 januari een nieuwe Rond de Tafel bijeenkomst met als thema “Levensbeschouwing” o.l.v. Tamar Kopmels: online, interactief en met een programma waarin theorie en praktische casuïstiek van de deelnemers aan bod komt. Lees verder en koop je ticket!

We zijn blij dat Tamar Kopmels ons tijdens deze Rond de Tafel met haar kennis wil verrijken. Ze is filosoof en theoloog en heeft voor deze Rond-de-Tafel onmiskenbaar de juiste ‘geloofsbrieven’!

Ze is adviseur levensbeschouwelijke educatie en identiteitsbegeleiding. Je kunt hier meer over haar vinden:link.  Zij richt zich op de vormgeving van de actief pluriforme opdracht van de openbare school. Haar aandachtsgebieden zijn onder meer: identiteit bij fusietrajecten, nieuwe vormen van godsdienstig en humanistisch vormingsonderwijs en burgerschapsvorming.

Ze schreef het succesvolle boek “Vragen stellen en verhalen vertellen”, geeft les op Pabo’s en was jarenlang hoofdredacteur van de lesmethode “Kleur”.

Insteek van de bijeenkomst:

Tevoren krijgen de deelnemers al een concrete voorbereidingsvraag, en aan de hand daarvan gaan we aan de slag met de casuïstiek die daardoor op tafel komt. In elk geval staat centraal: Wat bereik je met vragen? Hoe kun je leren om de goede vragen te stellen. Hoe kun je kinderen met hun hele zijn en maximaal betrekken in een (filosofisch) onderzoek.

Voor leden van de beroepsgroep kost de bijeenkomst €30,-, voor niet-leden €50,-.
De bijeenkomst is via Zoom en duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur.
Koop je ticket via deze link.