Onvoorspelbaar; herkansing voor de Rond de Tafel met Rob Bartels

Door een onverwachte wending moesten we de Rond de Tafel van 3 oktober over Burgerschapsvorming op het laatste moment verplaatsen naar een andere datum…..het is zaterdag 31 oktober geworden. Het goede nieuws: je kunt je dus nog aanmelden om alsnog deel te nemen! Uiteraard moeten we even afwachten of we weer voldoende aanmeldingen krijgen voor deze nieuwe datum. En -maar daar dreigen we aan gewend te raken- of de coronamaatrdegelen het toelaten….

Ach, soms zit het even tegen en is er een onverwachte wending. Daarom moesten we helaas de Rond de Tafel van afgelopen zaterdag over Burgerschap op het laatste moment verzetten. Maar, dat biedt ook weer ongekende nieuwe mogelijkheden! Zoals de franse schrijver de Saint-Exupery al zei: De toekomst, die moet je niet voorspellen, maar mogelijk maken. En zo maken we het alsnog mogelijk voor iedereen die op 3 oktober niet kon, zich alsnog aan te melden voor 31 oktober.

Overigens vond op 3 oktober in de ochtend in kleine kring online wel een zeer waardevolle uitwisseling plaats van lesideeën, werkvormen en was er een mooi filosofisch experiment. De bedoeling is dit op 31 oktober in bredere kring en live opnieuw te doen. Dus kom jezelf verrijken op 31 oktober! Via deze link kun je je alsnog aanmelden.