Aanmelden

Hieronder vind je een overzicht van de kosten en de voordelen die er zijn bij aanmelding in de beroepsgroep. Per level lees je ook hoe je kunt aanmelden.

Level 1: Junior

Een level 1 kinderfilosoof maakt (groeps)gesprekken meer filosofisch.

Kosten: 45 euro.
Voor wie: Startende kinderfilosofen die zich graag verder willen ontwikkelen.
Voordeel: Met je aanmelding als junior versterk je kinderfilosofie in Nederland: samen staan we sterk. Doe mee aan gratis intervisie en scholing (Rond-de-Tafel) met korting. Je wordt vermeld op de site van CKN als gecertificeerde junior. Je plukt de vruchten van de zichtbaarheid van het platform van CKN.
Toekenning level: Doe de scan (90 euro) via deze link.
Doel scan: Vakbekwaamheidstoets en ontwikkelperspectief in beeld brengen.
Aanmelden level 1 via dit formulier.

Level 2: Professional

Een level 2 kinderfilosoof faciliteert onderzoeksgesprekken zo dat de deelnemers zich bekwamen in kritisch, creatief, verantwoordelijk en gemeenschappelijk filosofisch nadenken.

Kosten: 95 euro.
Voor wie: Praktiserende kinderfilosofen
Voordeel: Met je aanmelding als professional versterk je kinderfilosofie in Nederland: samen staan we sterk. Doe mee aan gratis intervisie en scholing (masterclass en Rond-de-Tafels) met korting. Je wordt vermeld op de site van CKN als gecertificeerde professional. Je plukt de vruchten van de zichtbaarheid van het platform van CKN.
Toekenning level: Via een opleiding van een gecertificeerde aanbieder (ISVW en enkele pabo’s) of doen van het CKN-assessment (operationeel juni 2021).
Doel assessment: Vakbekwaamheidstoets ontwikkelperspectief in beeld brengen.
Aanmelden level 2 via dit formulier.