MASTERCLASS met Pieter Mostert

De alumni van de beroepsopleiding Filosoferen met Kinderen en Jongeren (FMKJ3.0) organiseren in samenwerking met de Vereniging Filosofische Praktijk en het CKN een Masterclass met Pieter Mostert.

Wanneer: van zaterdag 8 februari 2020, 15.00 uur, tot zondag 9 februari 2020, 16.30 uur.

Mostert zal ons op interactieve wijze laten kennis maken met de nieuwste internationale ontwikkelingen op het gebied van FMKJ. Daarnaast gaan we onze vaardigheden verdiepen en aanscherpen met betrekking tot het filosofisch gesprek. Pieter Mostert is een internationale bekendheid op het gebied van FMKJ. Hij is een graag geziene gastdocent op de beroepsopleiding FMKJ van het ISVW. Met zijn bijzondere eigen stijl voert hij ons verder in de technieken van dit mooie vak!

Het volledige programma volgt!

Ervaring met FMKJ en enige vooropleiding is vereist.

Omdat we de kosten voor deelnemers zo laag mogelijk willen houden, organiseren we het weekend via de Vereniging voor Filosofische Praktijk. De aanmelding voor de Masterclass geschiedt daarom via de VFP website. Leden van deze vereniging ontvangen korting op activiteiten bij de ISVW. Lidmaatschap kost €60,00 per jaar. Als je vaker deelneemt aan bijeenkomsten van FMKJ3.0, scheelt dit in de kosten.

Wil je lid worden? Klik hier.

Prijs Masterclass met Pieter Mostert: €170,00

Dit is inclusief

  • Deelname aan de workshop
  • Verblijf op zaterdag en zondag met onbeperkt koffie en thee
  • Diner op de zaterdag
  • Lunch op de zondag

AANMELDEN MASTERCLASS

LET OP: Als je wilt overnachten in de ISVW, dien je dit zelf te organiseren. Ga naar https://www.landgoedisvw.nl/nl/hotel/