Aan de slag met FmKJ! Maar…. hoe werkt de zakelijke kant?

16 januari 2019 

Je hebt besloten dat je als begeleider van filosofische gesprekken geld wilt gaan verdienen. Je hebt een of enkele opleidingen gedaan. Je vindt het superleuk en belangrijk. Maar dan? Wat zijn geschikte plaatsen om FmKJ aan te bieden? En hoe werkt de zakelijke kant: hoe verkoop je wat je doet? Hoeveel reken je per lesuur?

We hebben een ervaringsdeskundige uitgenodigd om te vertellen over haar aanpak. En niet zomaar een ervaringsdeskundige! Fabien van der Ham is kinderfilosoof, schrijfster, uitgever van filosofische lesmaterialen en beheerder van Filosovaardig.nl, een site met meer dan 11.000 abonnees! Misschien kennen jullie haar ook van de Praatprikkels, waarvan er inmiddels meer dan 25.000 zijn verkocht. Van der Ham vertelt over het ondernemerschap en geeft tips.

Het is belangrijk om je goed te profileren. Daar gaan we meteen mee oefenen. We schrijven en presenteren in subgroepjes een elevator pitch. Waarom moeten scholen gaan filosoferen en vooral waarom moeten ze precies jou hebben? Ook brengen we in kaart wat de meerwaarde van FmKJ is, wat daarom een goed passend minimaal uurloon is, en wat we daarvoor leveren.

Tenslotte kijken we aan het eind van de avond of we duo’s kunnen vormen die elkaar kunnen coachen.

Wanneer16 januari 2019  

Tijd19.00 tot 21.00 uur 

LocatieKargadoorOudegracht 36, 3511 AP Utrecht 

Kosten 17,50 – 

DoelgroepIedereen die met kinderen en jongeren filosofeert  

Aanmelden: aanmeldformulier